TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Presentació del Panoràmic 2015

Les dades que transformen les associacions.

Acte de presentació de les dades i conclusions extretes del treball de camp realitzat durant el 2015.
Dia: Dimarts 15 de març
Hora: de les 18 h a les 19.30 h
Lloc: Palau Macaya. Pg. De Sant Joan, 108. Mapa per arribar-hi.

Formulari d'inscripció

* camp obligatori


Aquesta inscripció comporta la cessió de drets sobre les imatges derivades de l’acte. La distribució del material audiovisual resultant podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratuït amb l'objectiu de difondre el Panoràmic de les Associacions.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades que faciliteu en aquest formulari seran registrades en un fitxer automatitzat i confidencial del qual n'és titular la Direcció de Participació i Associacionisme de l'Ajuntament de Barcelona. Podreu exercitar-ne en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic tjussana@bcn.cat.

Entitats promotores:

Amb el suport de:

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la crisi sanitària pel COVID-19, i seguint les indicacions municipals, el centre està tancat al públic​, des del passat 16 de març. Tot i això, seguim a disposició de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes en els següents telèfons i correus electrònics (hem habilitat diversos telèfons i adreces de correu-e segons tipologia de consulta):

Telèfons i correus de contacte amb TJ durant la crisi COVID19

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dv de 10 a 18 h.

Segueix-nos!