TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Serà el proper dissabte 28 de novembre, com a tancament de les festes majors d’aquests barris. Convidem a tota la ciutadania a fer una ruta a peu per conèixer les seves associacions.

Llegir més

Exposem les principals novetats en el nou document que ha de regir les properes convocatòries de les subvencions per projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat de l’Ajuntament de BCN. Termini d'al·legacions fins el 19/11.

Llegir més

Pensada per oferir mensualment a les entitats una guia temàtica sobre qüestions relacionades amb el seu dia a dia. En el primer número exposem les claus per al bon funcionament d’una associació.

Llegir més

El proper diumenge 25 d’octubre el Passeig Lluís Companys acollirà la Trobada d’Entitats del Consell Municipal d’Immigració, una festa oberta a la ciutadania durant la qual les organitzacions participants proposaran diverses activitats, tallers i espais de ...

Llegir més

Comença la recta final del termini per omplir el qüestionari online d’aquesta macroenquesta de les organitzacions sense ànim de lucre. Durant aquests dies s’estan realitzant presentacions al territori. Consulteu-ne les dates!

Llegir més

Torre Jussana serà un dels equipaments oberts al públic durant el proper cap de setmana del 24 i 25 d’octubre, en el marc de la sisena edició de l’Open House BCN, el Festival d’Arquitectura de BCN.

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la COVID-19, per a informació, consultes o sol·licituds d'assessorament cal contactar per telèfon o correu electrònic

Per a accedir presencialment al centre cal sol·licitar cita prèvia a través dels mateixos canals. ​Les sol·licituds d'espai cal fer-les amb la màxima antelació possible i per a grups de no més de 10 persones.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

HORARI D'OBERTURA DE L'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h.
Dv de 9 a 20 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter