TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

La declaració de l’estat d’alarma ha provocat que moltes associacions no puguin fer front a obligacions contractuals com lloguers o subministres. Les clàusules rebus sic stantibus poden ser una solució en aquest sentit i per a aquest període ...

Llegir més

Qualsevol ciutadà o col·lectiu de la ciutat hi pot publicar el testimoni de les seves vivències individuals o col·lectives, ja sigui a través de textos, fotografies o videos. És una invitació a construir entre totes i tots la memòria ...

Llegir més

Des de la Comissió de Cures de TJ s'ha engegat el projecte "Cuidem-nos ara i sempre" per potenciar l'ètica de les cures a les entitats. Conegueu la tercera proposta que us fem i recupereu les dues anteriors!  

Llegir més

Per a aquesta primavera confinada, hem dissenyat 7 formacions a distancia per tal de poder continuar oferint a les entitats i grups informals sense ànim de lucre de la ciutat eines formatives per ajudar-les a millorar el seu funcionament. 

Llegir més

Els dies 26 i 27 de setembre se celebrarà a la Pl. Catalunya una nova edició de la festa de l'Associa't! Ja podeu inscriure-hi les vostres propostes d'activitats. El termini per fer-ho es tancarà el proper 14 de maig. 

Llegir més

Des de la Comissió de Cures de TJ s'ha engegat el projecte "Cuidem-nos ara i sempre" per potenciar l'ètica de les cures a les entitats. Cada 15 dies us proposem un repte en aquest sentit. Si llegiu més, coneixereu la segona proposta que us fem.

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la COVID-19, per a informació, consultes o sol·licituds d'assessorament cal contactar per telèfon o correu electrònic

Per a accedir presencialment al centre cal sol·licitar cita prèvia a través dels mateixos canals. ​Les sol·licituds d'espai cal fer-les amb la màxima antelació possible i per a grups de no més de 10 persones.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

HORARI D'OBERTURA DE L'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h.
Dv de 9 a 20 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter