TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Subvencions i premis

Recopilem totes les convocatòries de finançament vigents

SUBVENCIONS PER A COMPENSAR LES PÈRDUES PER ANUL·LACIÓ D'ESPECTACLES I ACTIVITATS CULTURALS A CAUSA DE LA COVID19

Convoca: Generalitat de Catalunya - Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural

Objecte:

Subvencions per a contribuir econòmicament a compensar la reducció d’ingressos corresponents als espectacles i activitats culturals cancel·lades durant el període d’estat d’alarma. S'hi poden presentar entitats sense ànim de lucre que tenien previst organitzar activitats i festivals de cultura popular de pagament o propostes de pagament relacionades amb les arts escèniques, activitats literàries, les arts visuals o la difusió de la llengua.

Aquests ajuts són incompatibles amb altres subvencions extraordinàries, sigui quina sigui la finalitat, de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural o l’Institut Català de les Empreses Culturals convocades amb motiu de la crisi provocada per l’estat d’alarma de la COVID-19. Aquestes subvencions són de tramitació telemàtica obligatòria i, per tant, haureu de tenir un certificat digital per poder signar la sol·licitud. 

 


Termini de presentació: 30/10/2020

Més informació

TJ et recorda
Segueix-nos!
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la COVID-19, per a informació, consultes o sol·licituds d'assessorament cal contactar per telèfon o correu electrònic

Per a accedir presencialment al centre cal sol·licitar cita prèvia a través dels mateixos canals. ​Les sol·licituds d'espai cal fer-les amb la màxima antelació possible i per a grups de no més de 10 persones.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

HORARI D'OBERTURA DE L'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h.
Dv de 9 a 20 h.