TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Acompanyament final de vida - Fundació Paliaclinic

Acompanyament final de vida – FUNDACIÓ PALIACLINIC

Busquem voluntaris que vulguin acompanyar a persones amb malaltia avançada i final de vida al seu domicili, un cop per setmana, 2h.

L’objectiu és acompanyar al malalt, adult o nen, i a la seva família en el difícil procés d’afrontar el final de la vida, donant el suport social i emocional que necessiten les famílies en aquesta situació que es pot veure agreujada per poc entorn social i familiar o per falta de recursos. Els voluntaris els ajuden oferint un espai de companyia i escolta per al malalt, i de descans per al cuidador principal i la família.

Oferim als voluntaris una formació prèvia imprescindible abans del inici de l’activitat i de sessions de supervisió quan es realitza l’activitat domiciliària. Tenen també l’oportunitat de formar part d’un grup cohesionat de voluntaris i de poder participar de diferents activitats de la Fundació.

Els únics requisits que es demanen són estar sensibilitzat amb el patiment de les persones, estar disposat a fer treball personal i estar en un moment vital que permeti compromís i continuïtat amb el voluntariat, i no trobar-te en un procés de dol recent.

Si ens vols conèixer millor, vine el dijous 5 d’octubre a les 17h a Torre Jussana on organitzem una trobada de tot el voluntariat de Fundació Paliaclinic. És un acte obert a totes les persones que realitzen o tenen interès, en l’acompanyament al final de vida. Pots inscriure’t “aquí”.

La Fundació Paliaclinic és una entitat referent en l’àmbit de les Cures Pal·liatives que ofereix recursos a persones amb malaltia avançada i a les seves famílies per afrontar el final de vida i facilitar que el procés sigui al seu domicili de la manera més dignament possible.

Contacta amb nosaltres trucant al 932 427 656 o escrivint un email a info@fundacionpaliaclinic.com

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

Obertura de l'equipament:
de dll a dj, de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.
Atenció telefònica:
de dll a dv, de 9 a 18 h

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!