TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat difusió i campanyes - Fundació Aroa

Crida Voluntariat Fundació Aroa

Qui som i què fem?

La Fundació Aroa és una entitat sense ànim de lucre i amb voluntat social, fundada al juny del 2003, per un conjunt de professionals de l'àmbit de la salut, l’educació i l’atenció social amb sensibilitat cap a la creixent presència dels trastorns psicosocials en l’exercici diari de la seva professió.

L’augment de les situacions de crisi, i la diversitat de les seves conseqüències, ens impulsà a treballar  per donar resposta  a aquesta necessitat social, aportant una mirada holístic  centrada en les persones, per tal de prevenir i acompanyar-les, especialment en els moments  d’adversitat i canvi vital, i des del reconeixement  com a protagonistes del seu propi procés  de transformació i millora.

Voluntariat difusió i campanyes

Voluntaris/es de suport a la difusió i campanyes periòdiques

Activitat: col·laboració en les campanyes vinculades a esdeveniments comunitaris en els que la Fundació participa (com Sant Jordi), o com a part de l’estratègia de difusió permanent de l’entitat o accions concretes dels diferents projectes desenvolupats. La persona col•laborarà en el disseny de materials (físics i digitals), la preparació de la logística concreta de cada esdeveniment i l’organització i l’inventari dels materials de difusió.

Perfil: persona de més de 16 anys, amb interès per col•laborar amb entitats de caire social, per fer suport a les tasques de difusió. Cerquem una persona amb coneixements de programes de disseny gràfic (cartelleria, díptics, tríptics, imatges corporatives i específiques dels projectes, etc.) i motivació per a l’elaboració manual de materials de les diferents  campanyes/esdeveniments.

Durada: permanent.

Dies i horari: 1 dia/setmana, 2h. (matí o tarda a convenir amb la persona).

Lloc de realització: Barcelona ciutat.

Si us interessa l’oferta o per resoldre dubtes, podeu contactar:

Escriu un correu a voluntariat@fundacioaroa.org

O truca al 669 05 75 40

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

Obertura de l'equipament:
de dll a dj, de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.
Atenció telefònica:
de dll a dv, de 9 a 18 h

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!