TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
ACTUALITZACIÓ I AMPLIACIÓ DE LA INFORMACIÓ SOBRE LES XARXES DE SUPORT DE BARCELONA

Durant els primers mesos de la crisi sanitària provocada per la COVID19, des de Torre Jussana vam publicar la informació de contacte de les diferents xarxes de suport creades als barris de la ciutat, per tal d’oferir un espai amb tota la informació actualitzada, que fos útil tant per a persones que necessitaven suport com per a les que podien col·laborar. Durant aquest període van ser milers les persones que es van posar en contacte amb nosaltres cercant aquesta informació, reforçant així el nostre paper de vincle entre la ciutadania i les associacions i xarxes de suport de la ciutat.

En aquests moments, l’emergència sanitària i social continua més vigent que mai. Per això hem considerat necessari actualitzar i ampliar la informació que disposem de totes les xarxes de suport.

Per fer-ho, us demanem que consulteu la informació pública que disposem de les xarxes de suport a l’apartat sobre les xarxes de l’Especial COVID de TJ i que ens feu arribar tota la informació que calgui actualitzar o completar a través d’aquest formulari. Si detecteu que hi ha alguna xarxa de suport que no tenim a la web també ens ho podeu fer saber contactant amb TJ (tjussana@bcn.cat).

Torre Jussana participa també en el projecte de Casals Comunitaris de Solidaritat endegat per la Direcció de Serveis d’Acció Comunitària , col·labora amb el projecte SOLIVID de l’IGOP i amb el Pla de Barris (Foment de Ciutat), i s’articula amb la Plataforma de Gestió Ciutadana, la Xarxa d’Espais Comunitaris (XEC) i la Xarxa d’Economia Solidària (XES). Per tal de facilitar l’acció de suport a les xarxes de tots aquests agents compartirem amb ells la informació obtinguda.

Moltes gràcies a totes i a tots! Treballant conjuntament ens en sortirem millor!

Dades de contacte

* Les dades de caràcter personal no es faran públiques en cap canal de comunicació.

Persona de contacte

D’aquestes temàtiques, quines abordeu des de la xarxa de suport?

Casal Comunitari de referència

Des de l’Ajuntament s’han habilitat 20 Casals Comunitaris que pretenen esdevenir un punt de referència i coordinació dels diferents agents que duen a terme diverses accions en el territori, i també funcionaran com a centres logístics i de suport material per a les xarxes de suport. Dels 20 casals comunitaris plantejats inicialment, en quin voldrieu participar?

Districte de Ciutat Vella

Districte de l’Eixample

Districte de Sants-Montjuïc

Districte de les Corts

Districte de Sarrià – Sant Gervasi

Districte de Gràcia

Districte d’Horta-Guinardó

Districte de Nou Barris

Districte de Sant Andreu

Districte de Sant Martí


D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades pel Consell d’Associacions de Barcelona amb la finalitat d’informar-vos sobre serveis, activitats i informacions associatives que ofereix des de Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions, i que seran compartides amb la Direcció de Serveis d’Acció Comunitària (Ajuntament de Barcelona). Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a d’altres tercers.

Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació dirigent-se al registre d’entrada a tjussana@bcn.cat.


Accepto la política de tractament i protecció de dades personals


Més informació
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dj. de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els dv. de 10 h a 18 h.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE
De dll. a dj de 9 h a 21 h i dv. de 9 h a 20 h.

Segueix-nos!