TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Festa de l'Associa't 2022: Una seixantena d'activitats i una ràdio en directe ompliran de vida associativa la ciutat!

07-09-2022

La Barcelona que es mou.
La festa de l'Associa't s’apropa als barris!

 

Torre Sagrera i Mas Guinardó (24 setembre), Sala Pepita Casanelles (25 setembre) i Auditori Sant Martí (26 setembre) acolliran la Festa de l'Associa't d'enguany. A més d'un espai central situat a l’Avinguda de la Catedral (26 setembre) en col·laboració amb l’ICUB

 

Què hi podreu trobar?

Enguany, la festa arriba carregada de cultura popular, activitats lúdiques, espectacles, danses, concerts, jocs i tallers participatius pensats per despertar consciències. 

Es tracta d’un espai de trobada per públic de totes les edats on, a més a més de passar-ho molt bé, podreu conèixer la feina que les entitats i associacions de la ciutat desenvolupen diàriament per fer una Barcelona més justa, humana, sostenible i democràtica. 

 

Sabeu que també tindrem una ràdio en directe? Sí, Ràdio Associa’t!

Aquest any, Torre Jussana coprodueix Ràdio Associa’t amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i amb les ràdios de caràcter comunitari i associatiu que hi vulguin participar. Disposarem d’un estudi central situat a Ràdio Rambles (24 i 25 de setembre) i d'una unitat mòbil per fer ràdio en directe a Mas Guinardó (24 de setembre).

Visiteu els equipaments i gaudiu de totes les activitats que les entitats de la ciutat han preparat per vosaltres! Us hi esperem!

 

 
Comparteix
Segueix-nos!
TJ et recorda