TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Més de 4.000 persones van poder gaudir de les activitats de la Festa de l’Associa’t 2022, organitzada, enguany, per Torre Jussana. Va comptar amb més de 60 propostes associatives, des de danses i concerts i jocs fins a espais de reflexió crítica.  

Llegir més

Ja podeu consultar el fons documental especialitzat i de referència en educació ambiental i per a la sostenibilitat del Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) al seu nou web.

Llegir més

Des de la Sagrera fins a la Marina, passant pel Guinardó, les Rambles, Sant Martí i la Catedral. Sis espais acolliran la Festa de l’Associa’t, organitzada, aquest any, per Torre Jussana. Us hi esperem!

Llegir més

Des de Torre Jussana us proposem unes accions formatives totalment gratuïtes per a totes les entitats de Barcelona i que s'impartiran entre els mesos d’octubre i desembre en format presencial, en línia o híbrid.

Llegir més

La Festa de l'Associa't és la festa de la Barcelona que es mou. Una festa comunitària, reivindicativa i diversa que, durant el 24, 25 i 26 de setembre, acollirà en sis espais de la ciutat, més de 60 activitats associatives i una ràdio en directe.

Llegir més

A partir d'aquesta setmana, recuperem els horaris habituals del centre. Dins de la notícia us expliquem quins són. Us esperem a la torre, amb tots els serveis i recursos que us oferim a Torre Jussana!

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dj. de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els dv. de 10 h a 18 h.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE
De dll. a dj de 9 h a 21 h i dv. de 9 h a 20 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter