TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Un any més hem preparat un especial web amb continguts i recursos pensats per què no tingueu dubtes a l'hora de presentar les sol·licituds. I si en teniu, som el vostre centre d'atenció i informació. Recordem que enguany el termini de presentació de ...

Llegir més

El termini per a presentar les sol·licituds s'obrirà el 7 de gener i es tancarà el 27 de gener. Recordeu que només es podrà fer de manera telemàtica, a través del portal de tràmits de l'Ajuntament i que, per tant, cal tenir vigent el ...

Llegir més

Aviat es publicarà la convocatòria general de subvencions de l'Ajuntament de BCN per a projectes, activitats i serveis 2022. Diversos districtes i àrees municipals ja han programat sessions informatives. Us enllacem el calendari de sessions ja programades!

Llegir més

El termini per a la presentació de sol·licituds es tancarà a les 15 hores del 22 de desembre de 2021. US enllacem la convocatòria i el tràmit telemàtic per a realitzar la sol·licitud. 

Llegir més

Organitzada conjuntament amb el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ), la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Barcelona Activa i Coòpolis - Ateneu Cooperatiu de BCN. 

Llegir més

El Consell d'Associacions de BCN (CAB) convoca a totes les federacions i entitats a debatre una proposta de Festa de l'Associa't per al 2022. Animem a totes les entitats a participar-hi! 

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dj. de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els dv. de 10 h a 18 h.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE
De dll. a dj de 9 h a 21 h i dv. de 9 h a 20 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter