TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Fins el 20 de gener podeu contractar un domini .barcelona amb un descompte de 4 euros. Amb aquest domini vinculareu la vostra entitat a la ciutat i contribuireu a reduir l’escletxa digital als barris més vulnerables. 

Llegir més

Es pròrroga de la possibilitat de realitzar les reunions dels òrgans de govern de les entitats per mitjans telemàtics fins al 31 de desembre del 2021.

Llegir més

Ja podeu descarregar les bases, la convocatòria i el model 2 per anar preparant la descripció dels projectes. Un any més TJ serà el vostre centre de referència per resoldre dubtes i hem preparat un especial web amb respostes a les preguntes més ...

Llegir més

Si heu de fer teletreball de la vostra entitat, veniu a TJ. Us oferim un espai segur, tranquil i gratuït des d'on fer-ho, amb tot el que podeu necessitar. Contacteu-nos per reservar el vostre espai de teletreball.

Llegir més

L'Ajuntament destina 1,6 milions d'euros a aquestes beques, dotades amb 6.000 o 10.000 euros cadascuna, segons la modalitat. Tenen com a objectiu mantenir el dinamisme i lideratge cultural, científic i educatiu de Barcelona.

Llegir més

La Direcció de Serveis d’Acció Comunitària ha publicat un informe sobre la transparència en les entitats de la ciutat. El document analitza el nivell de compliment de les directrius de transparència i promou la reflexió conjunta ...

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dj. de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els dv. de 10 h a 18 h.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE
De dll. a dj de 9 h a 21 h i dv. de 9 h a 20 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter