TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Des de la Comissió de Cures de TJ s'ha engegat el projecte "Cuidem-nos ara i sempre" per potenciar l'ètica de les cures a les entitats. Conegueu la tercera proposta que us fem i recupereu les dues anteriors!  

Llegir més

Per a aquesta primavera confinada, hem dissenyat 7 formacions a distancia per tal de poder continuar oferint a les entitats i grups informals sense ànim de lucre de la ciutat eines formatives per ajudar-les a millorar el seu funcionament. 

Llegir més

Els dies 26 i 27 de setembre se celebrarà a la Pl. Catalunya una nova edició de la festa de l'Associa't! Ja podeu inscriure-hi les vostres propostes d'activitats. El termini per fer-ho es tancarà el proper 14 de maig. 

Llegir més

Des de la Comissió de Cures de TJ s'ha engegat el projecte "Cuidem-nos ara i sempre" per potenciar l'ètica de les cures a les entitats. Cada 15 dies us proposem un repte en aquest sentit. Si llegiu més, coneixereu la segona proposta que us fem.

Llegir més

Les trobades, que es realitzaran per videoconferència, tenen per objectiu iniciar un anàlisi de la gestió econòmica i el finançament de les associacions i les federacions del país. Si voleu participar-hi ja podeu fer la sol·licitud!

Llegir més

Les entitats que durant l’any 2019 hagueu tingut un volum d’operacions no superior a 600.000 euros tindreu fins el 20 de maig per presentar i ingressar les declaracions i autoliquidacions tributàries que vencien entre el 15 de març i el 20 de maig de 2020. 

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dj. de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els dv. de 10 h a 18 h.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE
De dll. a dj de 9 h a 21 h i dv. de 9 h a 20 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter