TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Necessiteu justificar o modificar la vostra petició de subvenció? Un dels requeriments que us demanaran és presentar el document que acredita estar al corrent de pagaments amb la Seguretat Social. Us expliquem pas a pas com descarregar-lo.

Llegir més

Aquesta Mercè torna Ràdio Associa’t, un projecte coproduït per diferents ràdios comunitàries i associatives de la ciutat de Barcelona que té com a objectiu fer ràdio en directe i al carrer durant les Festes de la Mercè.  

Llegir més

"Enfortiment associatiu” és un projecte de Pla de Barris i Torre Jussana, que dona suport a les entitats que promouen la vida associativa dels barris. Voleu saber per què la força transformadora és a la suma d'esforços?   

Llegir més

S'acosta la Festa de l'Associa't amb més presència a la ciutat que mai. Gaudirem d'una festa a quatre emplaçaments, un espai destacat al centre de la ciutat i l'emissió de Ràdio Associa't en directe el 24, 25 i 26 de setembre!

Llegir més

L’Ajuntament ha publicat la Convocatòria de subvencions per a projectes culturals de caràcter puntual, destinada a iniciatives que tenen com a objectiu el desenvolupament d’activitats i/o projectes singulars i excepcionals.  

Llegir més

Fresca, actualitzada i d’impacte. La formació d’estiu (#TJENXANCLETES) que ofereix cada any Torre Jussana a totes aquelles entitats i col·lectius sense ànim de lucre que volen portar el canvi a les seves organitzacions, ja és aquí!

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dj. de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els dv. de 10 h a 18 h.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE
De dll. a dj de 9 h a 21 h i dv. de 9 h a 20 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter