TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Des de Torre Jussana hem organitzat dues sessions informatives per la presentació de propostes d'activitats. Engeguem motors per crear juntes la Festa 2022!

Llegir més

Estrenem nova programació formativa, de maig a juny, amb 12 propostes gratuïtes, especialitzades i dissenyades per ajudar a les associacions de Barcelona a millorar el seu funcionament. Us hi apunteu?

Llegir més

Les II Jornades d'Acció Comunitària, que se celebraran a Barcelona, reflexionaran i compartiran experiències sobre la transformació comunitària de les ciutats. 

Llegir més

Ja està oberta la selecció d’equipaments per acollir i coproduir la Festa de l’Associa’t 2022. Us hi voleu presentar? Seguiu llegint!

Llegir més

La vostra entitat du a terme projectes relacionats amb l’acció comunitària, infància i adolescència, gent gran, persones amb discapacitat o educació en el lleure? Si la resposta és afirmativa, aquesta informació us pot interessar!

Llegir més

Ja està publicada la convocatòria de les Subvencions pel Clima: ajudes per al desenvolupament de projectes en el marc de l'emergència climàtica de la ciutat de Barcelona 2022.

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dj. de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els dv. de 10 h a 18 h.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE
De dll. a dj de 9 h a 21 h i dv. de 9 h a 20 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter