TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Les entitats amb més de 50 persones treballadores a partir del 7 de març de 2022 han de disposar obligatòriament de Plans d’Igualtat, per tal d’avançar cap a una organització laboral més equitativa.

Llegir més

El Govern ha aprovat el Projecte de llei que té per objectiu valorar i potenciar l’associacionisme per enfortir-lo i fer-lo créixer, apostant per un marc regulador estable i propi per a entitats, ciutadans i administracions.

Llegir més

Podreu registrar-vos-hi i conèixer com pujar activitats. La nova agenda online de les entitats i col·lectius no lucratius de BCN es llençarà el proper divendres 18 de març. Aprofiteu aquesta oportunitat de donar a conèixer les vostres activitats a la ...

Llegir més

Es tracta del mapa d’actius de salut, una eina col·laborativa, impulsada per la Direcció de Salut de  l’Ajuntament de Barcelona, que permet a les entitats i organitzacions donar a conèixer les activitats i recursos que realitzeu en aquest àmbit.

Llegir més

Oferim els espais del centre per si heu de teletreballar per a la vostra entitat. Disposareu d'espais tranquils, ben comunicats amb transport públic i amb connexió wifi. 

Llegir més

El proper dilluns 28/2 finalitza el termini per presentar el corresponent a l'any 2021. En aquesta notícia us expliquem en quins casos cal presentar-lo, quines operacions s’han de declarar i, també, com tramitar-lo.

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dj. de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els dv. de 10 h a 18 h.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE
De dll. a dj de 9 h a 21 h i dv. de 9 h a 20 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter