TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Pensada per oferir mensualment a les entitats una guia temàtica sobre qüestions relacionades amb el seu dia a dia. En el primer número exposem les claus per al bon funcionament d’una associació.

Llegir més

El proper diumenge 25 d’octubre el Passeig Lluís Companys acollirà la Trobada d’Entitats del Consell Municipal d’Immigració, una festa oberta a la ciutadania durant la qual les organitzacions participants proposaran diverses activitats, tallers i espais de ...

Llegir més

Comença la recta final del termini per omplir el qüestionari online d’aquesta macroenquesta de les organitzacions sense ànim de lucre. Durant aquests dies s’estan realitzant presentacions al territori. Consulteu-ne les dates!

Llegir més

Torre Jussana serà un dels equipaments oberts al públic durant el proper cap de setmana del 24 i 25 d’octubre, en el marc de la sisena edició de l’Open House BCN, el Festival d’Arquitectura de BCN.

Llegir més

Del 21 al 24 de gener l’edifici de la Fabra i Coats acollirà la 1a Mostra del Patrimoni Immaterial. Fins el 22 de novembre es poden fer les inscripcions per participar-hi.

Llegir més

Per tal que cap entitat es quedi fora d’aquesta fotografia del sector, us animem a respondre el qüestionari i us recordem com fer-ho!

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dj. de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els dv. de 10 h a 18 h.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE
De dll. a dj de 9 h a 21 h i dv. de 9 h a 20 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter