TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Presentació

Oferim serveis a les Juntes Directives i a les persones amb responsabilitats a les associacions.

Torre Jussana - Centre de Serveis a les Associacions és un equipament municipal gestionat pel Consell d'Associacions de Barcelona (CAB). Treballem per oferir serveis i recursos a les associacions de la ciutat.

La gestió per part del CAB permet que el propi teixit associatiu pugui incidir en el disseny dels serveis que ofereix TJ.

Què fem?

La nostra missió és enfortir i visibilitzar les associacions i d'altres formes d’acció col·lectiva no lucrativa de Barcelona, facilitant processos d’apoderament per a que esdevinguin impulsores d’una ciutat més democràtica, justa, igualitària i sostenible.

A qui oferim els serveis del centre?

A les persones que s’organitzen sota la forma jurídica associativa, amb seu a la ciutat Barcelona i, especialment, les que treballen per una interès general, amb base social àmplia i amb voluntat de millora de la qualitat de vida de les persones.

Això es concreta en les persones que exerceixen tasques de responsabilitat en les associacions i, per tant, especialment en els i les membres de les seves juntes directives. Però també ens adrecem a persones associades, voluntàries, personal tècnic, i a totes aquelles inscrites en el registre ciutadà de Barcelona, sense oblidar totes aquelles persones que formen part d’altres formes d’organització col·lectiva com les fundacions.

D'on venim?

Un equipament amb 20 anys de trajectòria i de treball per ajudar a les associacions de BCN a aconseguir un bon funcionament.

Barcelona té una llarga tradició associativa i compta aproximadament amb 16.000 associacions que, gràcies a la implicació de persones voluntàries, ajuden a construir una ciutat molt més humana i amable a través del treball compromès i constant de milers de ciutadans i ciutadanes.

Conscient d'aquest potencial i de la necessitat de mantenir-lo, l'Ajuntament de Barcelona va crear l'any 1995 l'Agència Municipal de Serveis a les Associacions a Torre Jussana, una antiga masia situada al barri de la Clota.

De seguida, Torre Jussana es va convertir en un referent per al moviment associatiu de la ciutat, referència que va mantenir fins i tot quan, per motius estructurals, va haver d'abandonar la seva seu tradicional al 2003, traslladant-se, primer a la Casa del Món, i després a les oficines del Carrer Llacuna, abans de tornar al remodelat emplaçament originari de l'avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, a l'octubre de 2008, amb un model de cogestió entre l’Ajuntament de Barcelona i el Consell d’Associacions de Barcelona (CAB). Al novembre del 2017 TJ es va sumar a la llista d’equipaments municipals amb gestió cívica, en aquest cas a càrrec del CAB.

Més informació
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dj. de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els dv. de 10 h a 18 h.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE
De dll. a dj de 9 h a 21 h i dv. de 9 h a 20 h.

Segueix-nos!